Pronájem bytu 2+kk 55 m², Rajhrad

16 000 Kč za měsíc G podrobný popis ceny v textu., včetně DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
1/7
Bohemian Estates International, s.r.o.

Bohemian Estates International, s.r.o.

Praha, V háji 1092/15

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme od 1.11.2024 pronájem bytu s dispozicí 2+KK ve 3.p/6, v bytovém komplexu Klášterní dvůr v Rajhradě. Jedná se o klidné místo v blízkosti přírody nedaleko Brna, se vstupem do soukromého parku.
Výhodou jsou prostorné, neprůchozí pokoje, velký balkon s orientací na východ. Koupelna s vanou, wc samostatně. Velká komora, může sloužit jako šatna nebo spíž.
Celková plocha bytu je 55,4 m2+ balkon + sklep. K bytu náleží parkovací místo přímo u vchodu do domu! Byt je vybaven kuchyňskou linkou se základními spotřebiči, jinak se nabízí nezařízený.
Majitel si vyhrazuje právo na výběr nájemníka.

Měsíční nájem 16 000 Kč + cca 2 900 Kč zálohy na služby (topení, voda, odpad, společné prostory) + elektřina převodem na nájemníka. Vratná kauce 1x nájem vč. poplatků + provize 1x nájem vč. poplatků + DPH.
K dispozici od 1.11.2024
Pozor, velkou výhodou pro potenciální nájemce je, že byt je v profesionální správě společnosti Bohemian Estates, jenž správu pro majitele tohoto bytu vykonává. Nájemci je k dispozici kontaktní osoba, která obratem řeší veškeré záležitosti s nájmem spojené (pravidelná údržba i havarijní zásahy vlastními techniky, platby nájemného, vyúčtování, dodatky apod.). Nájemci je tak zajištěno bezproblémové užívání bytu s kompletním servisem.

Základní údaje

Cena nezahrnuje Poplatky, Provize
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon
ID nemovitosti N07456
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 55 m²
Patro 4
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Bohemian Estates International, s.r.o.

Praha, V háji 1092/15

Zobrazit kompletní nabídku RK

Bohemian Estates International, s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist